Слушалките ear (1) - първият продукт на компанията Nothing, се

...
Слушалките ear (1) - първият продукт на компанията Nothing, се
Коментари Харесай

Защо прозрачните слушалки на Nothing стават 50% по-скъпи

Слушалките ear (1) - първият артикул на компанията Nothing, се откриха на пазара като забавен и най-много наличен артикул, който от излизането си до момента се продаваше за 99 $. 
 Nothing Phone (1), JerryRigEverything, PBK и какъв брой здрав е новият смарт телефон
Колко здрав е Nothing Phone (1)

Добро представяне

От ear (1) досега са продадени над 600 000 бройки, само че създателят на компанията Карл Пей неотдавна разкри в Twitter, че цената на слушалките ще бъде фрапантно нараснала. 

По думите на Пей от 26 октомври Nothing ще вдигне цената на ear (1) с цели 50% и те към този момент ще костват 149 $. 
 Снимка 540748

СЕО-то обосновава решението с това, че при излизането на слушалките в Nothing са работели едвам трима инженери, а към днешна дата те са към този момент 185 и това допуска много по-високи разноски. 

Друга причина е фактът, че съгласно Пей ear (1) към този момент са изцяло друг артикул спрямо времето, когато те бяха пуснати за първи път, защото са получили 15 софтуерни актуализации. 

Този мотив не е изключително логичен, имайки поради че първоначално много консуматори се оплакваха от дребни бъгове, които се решаваха точно с възобновяване на софтуера. 
 Снимка 590244

Най-реалистичната причина за повишението на цената на ear (1) наподобява е излизането на идващия модел слушалки Nothing Ear (stick) и желанието на компанията занапред да вкара промени в ценообразуването. 
 Nothing Ear (stick) и какво знаем за идните слушалки на компанията
Какво ново ни готви Nothing

Представянето е на 26 октомври

А излизането на Ear (stick) - напълно неслучайно - съответствува с оповестената дата 26 октомври, което е още един знак, че Nothing се стреми да откри нова ценова подчиненост в портфолиото си. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР