Служителите на компанията дариха над 300 компютъра на нуждаещи се

...
Служителите на компанията дариха над 300 компютъра на нуждаещи се
Коментари Харесай

DXC Technology подпомага онлайн обучението на български деца

Служителите на компанията подариха над 300 компютъра на нуждаещи се фамилии под мотото „ WE CARE ”
Компанията DXC България подари над 300 компютъра и обезпечи безвъзмезден интернет достъп на фамилии в неравностойно състояние. Целта на компанията е да подкрепи онлайн образованието на децата, чиито родители не могат да си го разрешат, като по този метод способства за по-лесната им акомодация по време на пандемията.

След затварянето на учебните заведения през месец март, възпитаници от цялата страна се изправиха пред провокациите, свързани с отдалеченото образование. Участието в онлайн образование изисква фамилията да разполага с едно или повече устройства, предопределени само за просветителни цели, а това слага редица обществено слаби фамилии пред съществени усложнения заради неналичието на устройства или интернет връзка.

Като част от обществено ангажирана компания и осъзнавайки сериозността на обстановката, чиновници на DXC в България пожелаха да поддържат фамилиите в потребност, като употребяват силата на технологиите. Под мотото ”WE CARE ”, те стартираха акция, в границите на която бяха разпознати над 300 нуждаещи се фамилии и набавени нужните за онлайн образование компютри.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР