Служител на БДЖ, подал сигнал за фиктивен ремонт на локомотив

...
Служител на БДЖ, подал сигнал за фиктивен ремонт на локомотив
Коментари Харесай

Заплаха към служител на БДЖ, разкрил фиктивен ремонт: Мъртъв си!

Служител на БДЖ, подал сигнал за мним ремонт на локомотив в частното дружество "Жп тракция " е получил закани незабавно откакто Нова телевизия излъчи следствие по тематиката от шеф в държавния жп транспортьор.
Предвидливият железничар обаче е записал диалога с шефа на ремонтите в БДЖ Бойко Стоилов, който се чува напълно ясно да споделя: "Мъртъв си ".
Схемата по възлагането на поръчки на новосъздадената компания "Жп тракция " от страна на жп превозвача стана част и от следствие в новата "Черна книга на държавното разхищаване ". Компанията получи контракти за милиони откакто от публичната поръчка бяха отстранени всички вероятни съперници.
В следствието на журналиста от Нова телевизия Марин Николов бяха разкрити голям брой нарушавания в БДЖ. Оказа се, че машинистите на жп компанията са принуждавани да пътуват доста повече часове, в сравнение с би трябвало, а също по този начин и че в компанията на работа се водят хора, които не идват на работа, а единствено ритат мачлета за четвъртодивизионния тим на компанията "Локомотив БДЖ ".
Изпълнителният шеф на БДЖ Владимир Владимиров, който е централен нападател в единайсеторката, отхвърли всички разкрития в студиото на Нова телевизия и ги дефинира като неистини. Железничарите футболисти постоянно си идвали на работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР