Служебното правителство търси възможни решения за внасяне на Плана за

...
Служебното правителство търси възможни решения за внасяне на Плана за
Коментари Харесай

Президентът: Срокът за затваряне на централите трябва да бъде удължен

Служебното държавно управление търси вероятни решения за внасяне на Плана за възобновяване и развиване. Аз имам вяра, че ще откри такива в границите на своя мандат, съобщи в Кърджали президентът Румен Радев.

Той открои двете съществени провокации пред кабинета – правосъдната промяна с акцент върху отчетността и отговорността на основния прокурор, изисква се и дата за затваряне на въглищната енергетика.

„ Това е стратегическо за България решение, обвързвано е с решаването на голям обществен проблем, само че въглищната енергетика подсигурява все още нашата самостоятелност и самостоятелност от съмненията на цените в интернационален проект “, означи президентът, представен от БГНЕС.

„ Трябва доста добре да обмислим това решение “, акцентира още Радев, който посети в Кърджали локални предприятия с висок принос за развиването на стопанската система в района.

Президентът добави, че период за затваряне на въглищните централи не може да уточни, само че по думите му, те би трябвало да работят оптимално дълго.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР