Служебното правителство смени в петък шефа на Националната агенция по

...
Служебното правителство смени в петък шефа на Националната агенция по
Коментари Харесай

Освен експерт, новият шеф на НАП е културист

Служебното държавно управление смени в петък шефа на Националната организация по приходите. С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен шеф на организацията и на длъжността е назначен Румен Спецов. Оказа се, че Спецов с изключение на специалист е и културист. 

Той е  висококвалифициран специалист с над 10 години опит в Национална агенция за приходите, както и с експертиза в региона на данъчната политика и законодателство и отбраната на националната сигурност. В интервала 2009 година – 2015 година Румен Спецов е работил в Централното ръководство на Национална агенция за приходите, а от 2001 година до 2006 година е работил в Териториална дирекция на Национална агенция за приходите – Добрич.

 Роденият през 1974 година специалист е републикански първенец по културизъм за ветерани от 2014 и 2015 г.  Той е подпомагал подготовката на състезатели в разнообразни категории за шампионати в България и чужбина. 

Също по този начин Спецов е лицензиран арбитър към Българска федерация по културизъм и фитнес. През 2016 година взе участие във втория сезон на  " Супер смяна "   като началник на един от тимовете. Тогава го разказват като един от " най-успешните културисти в България ". Има над 20-годишен стаж в спорта, упражнявал е още хандбал, лека атлетика и бойни изкуства.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР