Служебният премиер Стефан Янев освободи заместник областния управител на Пловдив

...
Служебният премиер Стефан Янев освободи заместник областния управител на Пловдив
Коментари Харесай

Освободиха заместник областния управител на Пловдив

Служебният министър председател Стефан Янев освободи заместител регионалния шеф на Пловдив Иванка Петкова, считано от 30 ноември, оповестиха от Министерски съвет.

Преди месец Министерски съвет изпрати известие, че регионалният шеф на Пловдив е освободен. Два дни по-късно той още веднъж бе възобновен, като заяви, че е взел прочувствено решение да напусне, а по-късно е бил разколебан от другари и сътрудници и е останал.

Бях подал заявки до Министерски съвет да бъда освободен от поста на регионален шеф по персонални аргументи. След съвещания с най-близките ми хора реших, че би трябвало да продължа да извършвам функционалностите си от гледна точна на дълга, който съм поел към България и да преодолея персоналните аргументи. В резултат на което подадох второ заявление, с което отдръпнах заявката за овакантяване. И двете заявки са в регистратурата на Министерски съвет. Въз основа на първото бе взето решение за освобождението ми, въз основа на второто - съм върнат на служба ", уточни Ангел Стоев тогава.

Въпреки отправените запитвания към Министерски съвет, от там резервираха безмълвие за обстановката, която е казус.

На днешното съвещание е направена още една рокада. Тя е в Държавната организация за българите в чужбина. За нов заместник-председател на организацията е назначена Елисавета Тасова-Павлова.

Тя има юридическо обучение и все още е основен секретар на Агенцията. От длъжността заместник-председател на Държавната организация за българите в чужбина е освободен Димитър Владимиров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР