Бившата постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли обяви,

...
Бившата постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли обяви,
Коментари Харесай

Ники Хейли: Байдън беше катастрофа, ще гласувам за Тръмп

Бившата непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли разгласи, че претендентът за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския може да разчита на нейния глас на идните избори през ноември, съобщи ДПА.

На събитие във Вашингтон през вчерашния ден Хейли съобщи, че не всеки път е била съгласна с Тръмп в политическо отношение: " Но Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в беше злополука, тъй че ще гласоподавам за Тръмп ".

Бившата непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации се отхвърли през март от конкуренцията за номинация на републиканците за президентските избори през ноември и в началото отхвърли да поддържа кандидатурата на Тръмп. 

Хейли съобщи, че Тръмп не би трябвало да приема, че има поддръжката на нейните гласоподаватели, без значение от персоналното ѝ решение.

" Тръмп би постъпил рационално, в случай че се обърне към милионите хора, които гласоподаваха за мен и не престават да ме поддържат, а не да допуска, че те просто ще бъдат с него ", предизвести през вчерашния ден Хейли, предава Българска телеграфна агенция.

На изборите в Съединени американски щати на 5 ноември ще се организира реванш сред Тръмп и Байдън, който ще се кандидатира още веднъж за президент без действителна конкуренция в партията си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР