Служебният премиер Гълъб Донев направи изказване минути преди началото на

...
Служебният премиер Гълъб Донев направи изказване минути преди началото на
Коментари Харесай

Донев: Най-важният въпрос сега е да се състави коалиционно мнозинство

Служебният министър председател Гълъб Донев направи изявление минути преди началото на първото съвещание на 48-то Народно заседание. Той съобщи, че най-важното за страната е " съставянето на съдружно болшинство, което да излъчи постоянно държавно управление, което да поеме ръководството на страната: 

" Надявам се тези разлики, с разговор, да бъдат преодолени и да се намерят линиите, по които могат да седнат и да договарят, да създадат добра стратегия с цели и съответни резултати, които да реализират в полза на българските жители и на българския бизнес. Ни бива да се прави компромис с националните цели, с националния суверенитет и с ползите на българските жители ", сподели още той.

" Служебното държавно управление свърши голяма работа - приготви всички законопроекти, които не бяха готови до този миг по Плана за възобновяване и резистентност. Подготвяме и план на бюджет, който да могат народните представители да прегледат, да дефинират ясно и тъкмо своите политики и цели за ръководството на страната - такива политики, които са в полза на жителите, само че в също време да демонстрират натурализъм и здрав разсъдък за това да не позволен България да изпадне в серпантина на инфлация, в дългова серпантина, тъй че българските жители да бъдат спокойни и уверени от новото ръководство

Най-важният въпрос в този момент е да се сформира съдружно болшинство Народно събрание и да се избере постоянно държавно управление за ръководството на страната ", съобщи Донев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР