Служебният министър на земеделието Явор Гечев изрази надежда парламентът да

...
Служебният министър на земеделието Явор Гечев изрази надежда парламентът да
Коментари Харесай

Явор Гечев: Надявам се парламентът да гласува правителство

Служебният министър на земеделието Явор Гечев изрази вяра Народното събрание да излъчи държавно управление. В изявление за Българска национална телевизия той уточни, че служебният кабинет се старае да държи страната в добра кондиция и да я съобщи на идващото държавно управление. Конституцията работи добре в спешни разновидности, страната работи, уточни Гечев.

По думите на земеделския министър към този момент рецесия с дървата няма. До момента са доставени 153% повече, по отношение на същия интервал на предходната година. Това не става за сметка на сечта, а за сметка на индустриалното произвеждане, изясни той, като уточни, че дървата за хората в потърпевшите села към Карлово са предоставени гратис. Нарязани са гратис и никой не е желал една стотинка. Появиха се хора, които злоупотребяват, има " тарикатщини ", изясни още той.

Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) прави редица инспекции на храните, освен за вода в сирената. Опитваме се страната да е на всички места, уточни Гечев и посочи, че " страната е на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и извършва отговорностите си ".

По-евтини аналози и повече промоции са все по-интересни за потребителите. Успяхме да успокоим инфлацията, сподели министърът и съобщи, че за част от увеличените цени не намира пояснения. А тематиката за налог добавена стойност (ДДС), би трябвало да се пипа деликатно. Той не се дефинира от държавното управление, а от Народното събрание, добави министърът.

Министерството е готово с ограниченията, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Те ще бъдат оповестени при започване на идната година, сподели Явор Гечев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР