Служебният министър на спорта Весела Лечева заяви в студиото на

...
Служебният министър на спорта Весела Лечева заяви в студиото на
Коментари Харесай

Лечева: Грешките са сериозни, през последните години изборните резултати на БСП не отговарят на очакванията

Служебният министър на спорта Весела Лечева съобщи в студиото на „ Тази събота “, че през последните години резултатите на изборите не дават отговор на упованията на симпатизантите и членовете на Българска социалистическа партия. Според нея грешките са съществени.

„ Дебатът и диалогът в левицата е доста дълъг и е подбуден точно от резултатите, които реализира левицата на изборите. Това е главният индикатор, по който може да се оценят решенията и дейностите на едно управление. Не съм въздържан участник, не съм участник, който единствено споделя ‚да “ и се съгласява. Аз съм деен участник, който най-вече желае левицата да бъде с одобрен темперамент, да уголемява своите позиции “, добави Лечева.

По думите ѝ служебното държавно управление има доста тежка отговорност във връзка с оправянето с рецесиите, пред които е сложено обществото.

„ Референдумите са най-прекият метод за разговор с жителите. Великото национално заседание може да промени формата на държавно ръководство. Нека да забележим какви ще бъдат резултатите и дейностите, само че не е неприятно да се води градивен разговор във връзка с изборната система “ - това съобщи Лечева във връзка вчерашния брифинг на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, който заяви, че партията ще провежда референдум, на който ще попита българите дали желаят президентска или парламентарна република.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР