Служебният министър на енергетиката Росен Христов е поканил на среща

...
Служебният министър на енергетиката Росен Христов е поканил на среща
Коментари Харесай

Росен Христов: Няма чадър от сегашното правителство над разследваните топлоцентрали

Служебният министър на енергетиката Росен Христов е поканил на среща управленията на разследваните от прокуратурата централи, както и самия Христо Ковачки, с чието име се свързват те. Това разгласи Христов в предаването " Още от деня ". По думите му, и различен път е имало нарушавания в централите, само че самият той не е знаел за следствието на европейската прокуратура. Служебният министър увери, че няма чадър над сдруженията от страна на кабинета Донев.



" Това са обекти, с които ние също сме имали проблеми и дружно с Министерството на околната среда и водите сме глобили. Миналата година бяхме договорили и прекъсване на един от тези обекти поради замърсяване. Ние сме следили доста съществено работата на всички обекти в страната, освен тези свързани с името Ковачки, а и тези които са държавна благосъстоятелност, правили сме всички нужни инспекции и сме глобили всевъзможни нарушавания ", сподели министър Христов.

" Със сигурност мога да потвърдя, че няма чадър от настоящето държавно управление. Разследването е за последните 5-6 години. Откакто ние управляваме Министерство на енергетиката сме следили доста съществено работата на всички обекти в страната, правили сме всички нужни инспекции и сме глобили нарушавания ", добави още министър Христов.



Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР