Службата за национална сигурност на Украйна оповести този вторник, че

...
Службата за национална сигурност на Украйна оповести този вторник, че
Коментари Харесай

Разкриха план за убийството на Зеленски

Службата за национална сигурност на Украйна оповести този вторник, че е разкрила и предотвратила проект на съветската ФСБ за убийството на президента Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и началниците на военното разузнаване на Украйна.

В мрежата, която е била дирижирана непосредствено от централата на ФСБ в Москва, са взели участие двама чиновници от Националната работа за защита на Украйна, които са подавали поверителна информация към Руската федерация, показаха в официално съобщение от Службата за национална сигурност.

Националната работа за защита дава отговор за сигурността и сигурността на първите мъже в Украйна. Двамата обвинени към този момент са арестувани от управляващите, като Главната прокуратура следва да им повдигне обвинявания в тероризъм и измяна.

Един от двамата е получил от ФСБ два дрона  FPV и боеприпаси, с които трето лице е трябвало да извърши покушението против набелязаните цели, споделиха от държавното обвиняване.

Оттам прибавиха, че врагът е „ разработвал съществени проекти “ за елиминирането на президента Зеленски, отбелязва 20minutos.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР