Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) към Министерството на

...
Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) към Министерството на
Коментари Харесай

САЩ удари със санкции ирански производител на дронове frognews.bg

Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) към Министерството на финансите глоби осем висши ръководители на Paravar Pars, се прецизира в известието.

Производителят на дронове беше глобен преди този момент от Съединени американски щати и Европейския съюз (ЕС) за производството на дронове за аерокосмическите сили на Ислямския революционен гвардейски корпус IRGC.

" Те не престават да създават безпилотни летателни апарати за Революционната армия и военните на Иран. Иран доставя дронове и за бойните интервенции на Русия за нахлуване на сериозна инфраструктура в Украйна “, сподели Брайън Нелсън, върховен чиновник по глобите на Министерството на финансите на Съединени американски щати.

 

През октомври предходната година Европейски Съюз и Англия постановиха наказания на няколко ирански предприемачи, както и на една оръжейна компания. Според тяхната информация те са доставили ирански дронове на Русия, които тя употребява във въздушни офанзиви против украински цивилни цели.

Във вторник Съединени американски щати постановиха нови търговски ограничавания на седем ирански предприятия за произвеждане на дронове, които Русия е употребила за офанзива против Украйна.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР