Слуховете, че 7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън

...
Слуховете, че 7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън
Коментари Харесай

Бътън: Мерцедес ще плати колкото трябва на Хамилтън

Слуховете, че 7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън може да премине във Ферари, бяха поредни отхвърлени от водача и шефа на Мерцедес. А Карлос Сайнц съобщи, че не се тормози за мястото си.

Световният първенец за 2009 година Дженсън Бътън пък предвижда, че сходни спекулации единствено ще заздравят връзката на Хамилтън с Мерцедес и ще ускорят сполучливия завършек на договарянията за новия му контракт с отбора. Настоящият договор на Люис с Мерцедес изтича в края на сегашния сезон, той и Тото Волф на няколко пъти потвърдиха, че договарят, само че към момента няма резултат.

„ Ситуацията със слуховете за Ферари оказва помощ на Люис, защото той може да има повече от един вид за бъдещето си – изясни Бътън пред Sky Sports F1. – В Мерцедес знаят каква е цената на Люис, тъй че отборът ще заплати толкоз колкото би трябвало, с цел да задържи Люис. Той към момента е необикновено бърз, в случай че имаше задоволително добър автомобил, то Хамилтън щеше още веднъж да се бори за международната купа. ”
 Неймар поддържа Хамилтън и Ред Бул Неймар поддържа Хамилтън и Ред Бул
В Монако Шарл Леклер беше запитан какъв би трябвало да бъде съотборникът му, в случай че Ферари се раздели с Карлос Сайнц. Шарл отговори, че желае „ бърз ” съотборник, само че Бътън не се съгласи с Леклер.
 Бътън: Хамилтън няма да напусне Мерцедес Бътън: Хамилтън няма да напусне Мерцедес
„ Не съм сигурен, че това е верният отговор – изясни Бътън. – На негово място бих желал съотборник, който е в добър в настройването на колата, който е занимателен и който обича да работи на симулатора, тъй като аз мразех да върша това. ”
 Ето ги новите въздушни кутии на Мерцедес Ето ги новите въздушни кутии на Мерцедес
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР