Случващото се в момента с подкрепата на президента не е

...
Случващото се в момента с подкрепата на президента не е
Коментари Харесай

Караянчева обяви Радев за кандидат-метежник

Случващото се сега с поддръжката на президента не е добре за България, възмути се през днешния ден председателката на Народното събрание Цвета Караянчевапри изявление по време на нейно посещаване в Димово.

„ Президентът се пробва да взе участие в метежите. На 2-ри се случи следното: влиза от президентството пешком през протестиращите, с цел да може да ги надъха, влезе в залата, поучителен звук, приканва за оставки без да е прочел Конституцията. И по този начин обединителя се трансформира в разединител “, акцентира тя.

„ Някои политици от телевизионни екрани, от лайфове във Фейса се пробват да изясняват по какъв начин са огромни борци, да там е елементарно, само че иди на терен, направи конструкция. Тогава ще призная, че в действителност милееш и работиш същински. Тези паважни политици се пробват да дават ум. Нека дават, само че не познават действителната обстановка в страната “, добави шефката на Народното събрание.

„ Не може да заставаме български жители против български жители. Ако някой желае да влезе във властта да се яви на избори “, сподели тя. Тя акцентира, че нейни набори си спомнят какво било години обратно, когато имало Белене и репресии. „ Сега можеш да си приказваш каквото поискаш “, посочи Караянчева.

„ Всеки може да каже каквото желае, даже да излъже и ние чуваме всички отзиви. Никога не сме споделили, че сме безгрешни, само че това, което се случва сега с поддръжката на президента, не е добре за България. За мен като ръководител на Народното събрание е значимо институциите да си приказват “, уточни Караянчева.

„ В началото на годината президентът сподели, че смъква поддръжката от държавното управление. Само след няколко седмици все пак министър председателят отиде при него и му предложи да се заловен за ръка, тъй като това, което идва като COVID-19 e ужасно, комплицирано и не може да се политиканства. Какво получихме насреща? Подигравки и подценяване на обстановката. Хората, които бяха спасителите като ген. Мутафчийски, доцент Кунчев и проф. Кантарджиев, бяха превърнати в цели. Сега внезапно продължаваме да нагнетяваме метежа “, добави тя.

„ Решихме да предложим Конституция, като обявихме, че над този план ще работи Велико народно събрание. В началото се говореше за Конституция и Велико народно събрание, само че откакто заговорихме ние, внезапно никой не искаше. Искат длъжностен кабинет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР