„Случващото се в България през последните 30 години доказа, че

...
„Случващото се в България през последните 30 години доказа, че
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: Всички българи и родолюбци да се обединим и да подкрепим президента в борбата му за справедливост

„ Случващото се в България през последните 30 години потвърди, че по този начин нареченият политически хайлайф няма морал, обикновено възприятие за правдивост, предпочитание и воля да се вземат решение проблемите на българските жители. Напротив - оставиха българите без въздух, без вода, без качествено опазване на здравето и обучение, изгониха децата ни в чужбина.
Надеждите ни останаха излъгани и най-важното нещо в този момент е да бъдем единни и всички дружно да се противопоставим на олигархията в лицето на цялата политическа класа, която 30 години унищожава нашето и на деца ни бъдеще. Трябва ясно да си дадем сметка, че тези, които 30 години ръководят и унищожават България са малцинство, а качествените, кадърните, можещите и знаещите българи сме болшинство. И в случай че до през днешния ден търпяхме да ни ръководят една шепа необразовани, мутри и олигарси това самообладание свършва през днешния ден!!! "

Това сподели ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев, който, подсилен от членове и симпатизанти на партията, измежду които Георги Славчев, Атанас Мавродиев, и доста други, се включи в многохиляден митинг пред Народното събрание с искане за оставка на цялото държавно управление на Бойко Борисов.

Протестът е цивилен отзив на наглите решения на ръководещите да ратифицират съглашението СЕТА и да вкарат България в чакалнята за Еврозоната, без тези съдбовни за страната ни решения да бъдат сложени на спор измежду обществото.

Катализатор на напрежението стана сваленото доверие в държавното управление от президента Румен Радев, който също стана обект на набези от кръга към Бойко Борисов и държавното управление.



„ Днес всички българи и родолюбци, които сме тук споделяме СТИГА! Днес всички българи и родолюбци сме тук да се обединим и да подкрепим президента в битката му за правдивост!
Крайно време е да спрем да се разделяме, а да се обединим към национални дела. Първата е да изгоним това продажно ръководство, втората - провеждането на почтени избори в България посредством машинно гласуван, и не на последно място да застанем и да подкрепим единствения останал честен стожер на българското общество - президента Румен Радев " за това прикани Славчев и уточни, че машинното гласоподаване е единствения поръчител за почтени избори в България като единствено по този начин ще се ограничи купения и корпоративния избор.
„ Държавността е недостиг в България, изключително в последните години, а през последните дни и седмици беше тотално погазена " показа водача на Политическа партия МИР и подсети, че сега пред постройката на Министерски съвет Политическа партия МИР организира непрекъснат митинг с искане за незабавното въвеждане на машинното гласоподаване.

С плакати „ Оставка ", „ 30 години преход ни докараха до злополука ", „ Референдум за еврото " събралото се болшинство от хора скандираха настояванията си пред Народното събрание.

Хората са безапелационни, че няма да се откажат до момента в който Борисов не подаде оставка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР