Случващото се с бившия енергиен министър Трайчо Трайков е политическа

...
Случващото се с бившия енергиен министър Трайчо Трайков е политическа
Коментари Харесай

Христо Иванов: Случващото се с Трайчо Трайков е политическа репресия

Случващото се с някогашния енергиен министър Трайчо Трайков е политическа принуда. Това разгласи водачът на партия " Да, България " и някогашен министър на правораздаването Христо Иванов.
Преди дни стана ясно, че по искане на новата Антикорупционна комисия, съдът е запорирал имущество на Трайков, понастоящем общински консултант в София, за близо 2,4 млн. лв. поради недекларирани от него доходи. Toй е обвинен поради приватизацията на по-ниска от пазарната цена на дялове от енергоразпределителното сдружение EVN.
Според Иванов Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) се е трансформирала в " бухалка " за осъществяване на поръчки:
" На фона на Топлоелектрическа централа, който внезапно стана благосъстоятелност на Доган, и това не е проблем за господин Георгиев, евентуално той ще се появи скоро и ще ни каже, че и господин Доган е чист като сълза или като някоя друга метафизична течност, ние нямаме никакво подозрение, че това, което се случва с Трайчо, е форма на политическо гонене и принуда ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР