Случвало ли ви се е да се срещате с хора,

...
Случвало ли ви се е да се срещате с хора,
Коментари Харесай

Как аурата ви въздейства върху останалите хора

Случвало ли ви се е да се срещате с хора, които ви карат да се чувствате добре още като ги погледнете?  Или да срещнете някой за първи път и да усетите, че има нещо особено в него, преди още да ви е споделил и една дума?

В  тази тенденция се организират от ден на ден и повече проучвания и налице излизат доста удивителни резултати. Руският професор Константин Коротков е открил, че аурата на човек продължава да се трансформира до 72 часа, след неговата клинична гибел.  Според него съзнанието ни е част от материалния свят и чрез него можем да влияем директно върху нашия свят.

Не можете да скриете своята аура

Всичко което познавате и виждате може да се сведе до сила. Растенията, дърветата и даже неодушевените предмети, като скъпоценните камъни могат да проявят своята аура. Вашата аура е едно енергийно тяло, което се образува към вас. Аурата е най-хубавия детектор на човешките страсти и може да покаже „ същинското ви Аз ”, без значение какъв брой мощно се пробвате да го скриете.

Емпати и аурата

Вашата аура отразява силата, която преживявате сега, само че и цялостното психическо и прочувствено положение на битието ви.

Емпатите усещат силата на другите хора и имат вродена дарба да възприемат интуитивно възприятията им. Ние всички притежаваме тази дарба, само че някои са я развили доста по-дълбоко. Това от своя страна може да помогне в обяснението на това по какъв начин аурата и силата могат да повлияят на други хора, без да има забележима причина за това.

Например един емпат може да одобри силите на всички, без значение дали те са позитивни или негативни.  Емпатите, който имат нужните познания могат да разпознаят отрицателните сили и да се освободят от тях, като ги отклонят. За страдание множеството хора не знаят това и неумишлено гълтам отрицателните сили предавани от други хора.

Кирлиановата снимка на аурата

Благодарение на Кирлиановата снимка, човешката аура може да бъде снимана. Цвета на нашата аура отразява цветовете в нашата система от чакри. Долните три чакри имат следните цветове: червен (базовата чакра); оранжев (сакралната чакра) и жълт (чакрата на слънчевия сплит). Останалите четири чакри са със следните цветове: зелен (сърдечната чакра); наследник (гърлената чакра); индиго (чакрата на третото око) и лилав (коронната чакра)


Кирлиановата снимка е цялост от фотографски техники, употребявани с цел да се улови явлението Електрически коронални изхвърляния. Името идва от Семьон Кирлиан, който през 1939г. инцидентно разкрил, че в случай че обект на фотографска плака е обвързван към източник на високо напрежение се получава облик на фотографската плака.

Как може да ви помогне цвета на вашата аура

Както споменахме по-рано аурата отразява цветовете на чакрите ви и дава визия за това на какъв стадий от развиването си се намирате и какво можете да извършите, с цел да продължите напред. Имайте в поради, че няма аура с неприятни цветове, тъй като можем да научим нещо от всеки един цвят. Ако вашата аура е с цвят отговарящ на някоя от долните три чакри (червен, оранжев или жълт) това значи, че вие сте подложени на прекарвания на физическо равнище, кото са свързани с оцеляването, полови или прочувствени проблеми.

Как страхът въздейства на вашата аура

Енергийното поле на вашата аура е било изкуствено настроено да отразява обществото през гледната точка на страха, тъй като когато живеем в боязън ние сме доста по-лесно следени от властта. Когато непрекъснато мислим за сметки, публични упования, его, материализъм и полови проблеми, нашите аури отразяват един от следните цветове: жълто, оранжево или алено.

Ако парите не са толкоз значими за вас, тогава аурата ви ще е оцветена в зелено, синьо, индиго или виолетово. Изключение вършат хората, които имат неприятни планове, без значение дали се интересуват от пари.

Ако премахнете страха и разрешите проблемите си на физическо равнище вие ще измененията цвета на аурата към астралното равнище (зелен, сърдечна чакра) и духовното равнище (син – гърлена чакра; индиго – чакра на третото око и виолетово – коронна чакра).

Може да забележите, че вашата аура се трансформира от един цвят към различен. Цвета обаче може да се смяна единствено в границите на цвета на чакрата, която се намира в непосредствена непосредственост до сегашния цвят на аурата ви. Казано по-просто в случай че аурата ви е оранжева в границите на къс интервал от време тя може да промени цвета си на жълт или червен. Отнема доста повече време и вътрешна работа, с цел да се доближи до по-високите равнища на аурата. Това обаче е нещо, което всеки може да реализира. Всичко стартира с смяната от вътрешната страна.

инфо: aura.newage.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР