Случилото се в Русия ще бъде повторено. В близките шест

...
Случилото се в Русия ще бъде повторено. В близките шест
Коментари Харесай

Наш журналист даде шокираща прогноза за Русия, какво очаква

Случилото се в Русия ще бъде повторено. В околните шест месеца ще забележим свършек на това, което беше стартирано в Русия, разяснява пред Нова телевизия проверяващият публицист Христо Грозев след опита за протест на Евгений Пригожин.

По думите му вредите са за имиджа на Владимир Путин, а той до момента е бил представян като „ човек, който не може да бъде нападнат, който по този начин добре балансира всички разнообразни кули в Кремъл ”. „ Това, което се случи сподели по какъв начин той по случайност избави поста си ”, разяснява още Грозев.
-->
Той разяснява и вероятните аргументи, заради които Пригожин е спрял „ похода си за мир ” към Москва.

„ От една страна Пригожин не получи предстоящата поддръжка от някои от своите поддръжници, може би хора в специфични служби, които му бяха дали обещание или загатнали, че ще получи поддръжка ”, разяснява Грозев. И акцентира, че доста значим детайл е поддръжката, която е очаквал от военачалник Суровикин, който сега на процедура управлява военната интервенция в Украина.

„ Американското разузнаване е знаело, доколкото разбираме от днешна публикация в Ню Йорк Таймс, за това, че Суровикин е бил отдаден в проектите на Пригожин ”, уточни Грозев.

Според него друга допустима причина за прекъсване на протеста е вероятен напън от специфичните служби на Русия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР