Случаите на морбили нарастват в Обединеното кралство и някои от

...
Случаите на морбили нарастват в Обединеното кралство и някои от
Коментари Харесай

Малко познат симптом на морбили, който може да забележите в очите на вашето дете след потвърждаване на епидемията в Обединеното кралство

Случаите на морбили нарастват в Обединеното кралство и някои от признаците на заболяването могат елементарно да останат незабелязани.

Ново огнище на викторианската болест беше доказано след повишаване на случаите в Англия и Уелс. Въпреки че болестта е най-често срещано при дребни деца, всеки може да се болести с него, в случай че в никакъв случай преди не го е имал или в случай че не е бил имунизиран против него посредством ваксина против морбили, паротит и рубеола (MMR).

Морбили се разпознават най-лесно по отличителния червен или кафяв обрив по кожата, само че този обрив нормално следва други признаци, които може да не свържете с заболяването. Това значи, че ще би трябвало да внимавате за някои малко известни признаци, преди да се развие обривът, защото това ще ви уведоми дали вие или вашето дете имате морбили в ранните стадии на инфекцията.

Много от ранните признаци на морбили могат да наподобяват като простуда или грип, тъй че по това време на годината е значимо да сте изключително бдителни за признаците, които в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР