Словенският защитник Жан Карничник е футболист на Лудогорец. Шампионите и

...
Словенският защитник Жан Карничник е футболист на Лудогорец. Шампионите и
Коментари Харесай

Лудогорец привлече най-добрия футболист на Словения за миналата година

Словенският бранител Жан Карничник е футболист на Лудогорец. Шампионите и Мура финилизираха договарянията по прехвърлянето, а играчът мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес проби в турския курорт Белек. Карничник получи фланелката с №21 от президента на десеткратния първенец Александър Александров.

" Добре пристигнал, Жан. Пожелавам на нашия нов футболист триумф в Лудогорец, както във вътрешното състезание, където постоянно се борим за купата и купата, по този начин и в европейските клубни шампионати ", съобщи Александров.
Снимка: ludogorets.com  Лудогорец притегли най-хубавия футболист на Словения за предходната година
" Този трансфер е огромна крачка напред в моята кариера. Благодаря на Лудогорец за доверието и поканата да стана част от този страховит тим ", показа от своя страна Жан Краничник. Той добре познава новия си тим поради дуела Лудогорец - Мура във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига през юли 2021 година, извоюван от " орлите " след 0:0 в Мурска собода и 3:1 в Разград. “Радвам се, че ще имам опция да играя със страхотни футболисти под управлението на Анте Шимунджа, с който съм работил в Мура ", сподели още Карничник, който бе разгласен да състезател №1 в словенското състезание за 2021 година

Той е третият нов футболист в Лудогорец в зимния трансферен прозорец. Преди него десеткратният първенец притегли Рик Джонатан и Спас Делев.

ВИЗИТКА
Това е Жан Карничник
Роден на 18 септември 1994 година в Словенски Градец
Ръст: 184 см.
Пост: десен и централен бранител
Юноша на Дравоград
КАРИЕРА
2013-15 Радие об Драви 25/9
2015-17 Марибор 1/0
2015-17 Марибор „ Б “ 50/11
2017-22 Мура 146/14
За националния отбор на Словения:
4/0
УСПЕХИ
Шампион на Словения: 2017, 2021
Купа на Словения: 2020
Най-добър състезател на словенското състезание: 2021 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР