Словашкият премиер Роберт Фицо се противопостави на влизането на Украйна

...
Словашкият премиер Роберт Фицо се противопостави на влизането на Украйна
Коментари Харесай

Очаквано новият словашки премиер се обяви против Украйна в НАТО

Словашкият министър председател Роберт Фицо се опълчи на влизането на Украйна в НАТО, тъй като това ще докара до Трета международна война, съобщи украинската организация УНИАН.

По сумите му Словакия ще наложи несъгласие, до момента в който „ имам опция да въздействам на словашката политическа сцена “.

„ Не е изненадващо, че партията, която съставлява болшинството в словашкото държавно управление, няма да се съгласи с участието на Украйна в НАТО, тъй като това би било началото на Третата международна война “, сподели Фицо в изявление за InfoVojna, представено от БГНЕС. Той обаче счита, че " това в никакъв случай няма да се случи ".

„ Руската федерация не има намерение и няма да нападна страните от Северноатлантическия алианс “, съобщи Владимир Путин на извършено във вторник съвещание на Министерството на защитата. „ За какво ли са ни нужни тези страни от НАТО? Не са ни нужни - в никакъв случай не са ни били нужни и не са ни нужни в този момент, и няма да имаме потребност от тях в бъдеще ”, сподели Путин, представен от ТАСС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР