Сложната диета е като ревнив любовник – не прощава изневяра.

...
Сложната диета е като ревнив любовник – не прощава изневяра.
Коментари Харесай

Продукти за разтоварителни дни

Сложната диета е като ревностен ухажор – не прости невярност. Достатъчно е да се върнете за малко към остарелия си метод на хранене и килограмите се връщат.

Много диетолози предлагат да се вършат разтоварителни дни един или два пъти седмично – от тях се отслабва, организмът се прочиства, а изгубеното не се връща.

Най-важно е да изберете такива артикули, които обичате, с цел да ви е прелестно да ги консумирате и по този начин да не усетите неналичието на нещо вкусничко.

Най-популярният разтоварителен ден е млечният. Става въпрос обаче единствено за кисело мляко, което може да се употребява както с лъжица, по този начин и във тип на айрян.

 Продукти за разтоварителни дни

Киселото мляко усъвършенства храносмилането, отстранява възприятието за тежест в стомаха, усъвършенства цвета на лицето, изхвърля крайните артикули на обмяната на мазнини.

Положителният резултат се усеща след час – за това време се усвояват над деветдесет % от киселото мляко. Разделете четири кофички кисело мляко на шест или осем порции.

Ябълковият разтоварителен ден е потребен, защото ябълките съдържат доста стимулатори на обмяната на веществата - витамини С, В1, В2, Р, Е, каротин, калий, желязо, органични киселини, целулоза и пектин.

Купете си два кг кисели ябълки, сладките са по-калорични. Яжте ги сурови или печени на фурна с малко стафиди за подслаждане. Изпийте и пет чаши ябълков сок.

Краставиците са идеални за разтоварителен ден, защото се състоят от деветдесет и пет % вода, при което не елементарна, а такава, която съответствува със състава на вътреклетъчната течност.

Краставиците засилват обмяната на веществата, тъй като съдържат калий, фолиева киселина, витамини от групата В. Краставиците изхвърлят непотребните течност от организма. За един ден, в който ядете краставици, можете да отслабнете кг и половина.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР