Сливен. По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Сливен бе наложено наказание

...
Сливен. По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Сливен бе наложено наказание
Коментари Харесай

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Сливен бе наложено наказание от пет години „лишаване от свобода“ спрямо Н.Н., подсъдим за държане с цел разпространение на над 1 килограм марихуана

Сливен. По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Сливен бе наложено наказване от пет години отнемане от независимост по отношение на Н.Н., оповестиха от Окръжна прокуратура - Сливен . Той е обвиняем за това, че незаконно държал за разпространяване високорисково наркотично вещество - 1094 грама марихуана. Престъплението е осъществено на 03.11.2020 година в гр. Сливен. То е квалифицирано по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че обвиненият е направил опит да продаде посоченото наркотично вещество. Той е открит и арестуван от полицейските чиновници по време на опита за разпространяване. Общата стойност на марихуаната възлиза на 6565 лв. по цени на съдопроизводството.

Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим в затвор. По отношение на Н.Н. е наложена и санкция в размер на 12 000 лв..

Присъдата на Окръжен съд-Сливен предстои на обжалване пред Апелативен съд -Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР