Следващото поколение на Mercedes-Benz S-Klasse ще се оборудва с безпрецедентен

...
Следващото поколение на Mercedes-Benz S-Klasse ще се оборудва с безпрецедентен
Коментари Харесай

Mercedes-Benz показа обогатената реалност в новата S-Klasse

Следващото потомство на Mercedes-Benz S-Klasse ще се оборудва с невиждан брой нови системи и технологии, една от които ще бъде прожекционният екран с обогатена действителност. Освен обичайната за такива устройства информация той ще направлява лидера с спомагателни изображения, които ще се наслагват върху обектите пред автомобила.

На предното стъкло на новата S-Klasse ще се появяват триизмерни стрелки, които ще демонстрират посоката на придвижване, заложена в навигацията. Те се местят, доближават, отдалечават и се накланят като в полет, само че постоянно се намират на вярното място - системата следи позицията на очите на водача и нанася детайлите на обогатената действителност тъкмо върху забележимите от индивида обекти. Системата ще може също да маркира границите на платното и да демонстрира безвредното разстояние до колите начело, които се осветяват да по-добра видимост.

В салона на S-Klasse W223 ще има пет екрана, а мултимедията ще разполага с енциклопедия, която ще дава всяка нужна информация при гласово питане. Официалната премиера на новия флагмански Mercedes-Benz е планувана за септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР