Следващото поколение на Kia cee’d ще се предлага в две

...
Следващото поколение на Kia cee’d ще се предлага в две
Коментари Харесай

Новата Kia cee’d ще стане и кросоувър

Следващото потомство на Kia cee’d ще се предлага в две изцяло нови за модели версии – кросоувър и Shooting brake (спортно комби). Те ще се появят на пазара в края на 2018 година, оповестява изданието Autocar.
Всъдеходният cee`d ще се настани в моделната гама на компанията сред компактния Stonic и по-големия Sportage. Той ще поучи същите мотори, на които ще разчита и третото потомство на модела. Какво тъкмо ще съставлява машината, към момента не е ясно. Най-веротно това ще бъде общоприет хечбек с спомагателна отбрана по каросерията и повишен клирънс.


Що се кадае до серийния Shootimg brake, неговият предходник беше показан по време на автосалона във Франкфурт тази есен. Концептуалният модел Proceed (на снимките) съставлява автомобил с наклонен покрив и 20-цолови джанти. Идеята е серийната му версия да се трансформира в съперник на комбито Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.
Очакванията за новото потомство Kia cee`d да дебютира по време на автосалона в Женева през март. Допълнителни две версии евентуално ще бъдат показани на по-късен стадий.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР