Следващият път, когато някой заговори за красивите английски жени, можеш

...
Следващият път, когато някой заговори за красивите английски жени, можеш
Коментари Харесай

42% от жените на Острова са незадоволени

Следващият път, когато някой заприказва за красивите британски дами, можеш умерено да звъниш на 112. Виждали кино лентата "Слонът, моят другар " и като цяло сме забелязали, че има много дами, способни да изиграят основната роля на кино лентата с малко грим и една пвц тръба за хобот. Пишем тези редове, тъй като британска здравна организация е открила, че повече от 42% от дамите не са полово задоволени. Не са споделили дали са нахранени, само че несъмнено мачкането на чаршафите е тъкмо толкоз огромен мит, колкото и щастливият живот на острова. Като стартираме с обстоятелството, че британските гърли са ужасно нападателни и с размерите на състезателен камион Урал, въобще не се изненадваме за какво няма толкоз самоуверен и обезверен, който да реши да раздруса джанката.
Според британските феминистки, повода била, че нежния пол разрешавал това качество на секса. Ако решат да откажат, тогава щяхме да пишем за 100%, само че до момента в който учени от Българска академия на науките не престават да вникват дали е мит или не толкоз мит, британските се надяват най-малко да е корав. Според ново изследване дамите правили към 26 часа безвъзмезден труд под формата на домашна работа и единственото възнаграждение било в натура. Не сме сигурни, че домашната работа би трябвало да бъде заплатена, в противоположен случай ще стартираме да чарджим дамите за секс, промяна на гуми, масло и всички услуги от А до Я, само че забележете какво е идващото предложение на феминистките - да спрат да вършат взаимни отстъпки.
По-добър съвет щеше да е да спрат да вършат бухти за закуска и да стартират да вървят малко повече пешком, и да стартират да се обезкосмяват по-често от един път на пълнолуние. Следващият път, когато не успееш да я накараш да крещи, подсети ѝ, че в британско е всеки ден по този начин. Иначе за какво ще идват на езда на Слънчака? Просто няма смисъл.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР