Следващата седмица предстои да научим какво решение ще вземе Алек

...
Следващата седмица предстои да научим какво решение ще вземе Алек
Коментари Харесай

Разкрепостените нрави на финалистката Надежда вбесиха зрителите: Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат се те!

Следващата седмица следва да научим какво решение ще вземе Алек Младенов в сантименталното шоу „ Ергенът ”. Което в последно време се трансформира в шоу на развратни нрави. Показа ни по какъв начин една майка на малко дете, зарязала сина си и влезнала да търси обществено огромната си обич пред очите на дребния.

Изпитанието, на което Алек подложи последните останали девойки бе да нощуват на палатка под звездите. Благодарение на шофьорските умения на Надежда кандидатките за сърцето на ергена се озоваха при него. А той ги очакваше да нощуват в къмпинг под звездите.

И всичко бе обикновено до тук в случай че разкрепостената майка не бе решила да  стане по-рано и  да се напъха в леглото на обекта на възприятията си.

Поведението й не бе утвърдено нито от съперничките й нито от феновете пред дребния екран. Които написаха на страницата във фейсбук: Дали си дава сметка, че момченцето й може да я гледа по малкия екран! Няма ли да се учуди на държанието на майка си, което не е възпитателно, нито пък е за образец, горкото дете! ”, „ Жалко за момченцето! Ако му бях баща незабавно щях да си го прибера  нямаше да й дам да го гледа! То не бяха целувки и ласки, а най-после и в леглото му влезе! ”Недопустимо е да гледа сина й какви ги прави! ”, са единствено част на мненията в обществената мрежа.

Автор:Хотнюз.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР