След зимния период, в който мобилният пункт се движеше само

...
След зимния период, в който мобилният пункт се движеше само
Коментари Харесай

Мобилният пункт в Габрово възобновява работата си по график

След зимния интервал, в който мобилният пункт се движеше единствено по поръчка, през април той още веднъж потегля из габровските квартали. В първия ден от графика, на 5 април, пунктът ще посети кварталите „Трендафил“ 1 и „Трендафил“ 2.

На 6 април пунктът ще бъде разполагаем на живущите в кварталите „Стефановци“, „Бойката“, „Златари“ и „Тончевци“.

Работното време на мобилния пункт е от вторник до събота (включително), от 14:30 до 18:00 часа.

Пълният график и останалите точките по трасето на пункта за месец април може да видите.

В пункта могат да се предават разделно събрани битови боклуци: пластмаси, хартия, метал, стъкло, текстил, фритюрна лой, акумулатори, дребни излезли от приложимост уреди, медикаменти с изминал период на валидност, флакони и опаковки от препарати.

През 2022г. продължава и акцията с награди. Всички, предали боклуци на мобилния пункт, имат опция да получат специфична премия, обезпечена от уредниците на самодейността – Община Габрово и Оперативна програма „ Регионално хранилище за неопасни боклуци “.

Наградите ще се получават посредством събирането на печати в специфична брошура, като за приемането на един щемпел е належащо предаването на най-малко три типа боклуци. А премиите са атрактивни, комфортни и ориентирани към запазване на природата – пакет компост, текстилна торбичка, бележник, шапка или комплект за пикник.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР