След заседанието, което завършихме, искам да се обърна към членовете

...
След заседанието, което завършихме, искам да се обърна към членовете
Коментари Харесай

Борисов отсече: Няма да направя компромис!

" След съвещанието, което завършихме, желая да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ – при тези безчовечен удари по обекти в Украйна смятам, че даже артистичната натура на Вежди Рашидов, който постоянно е показал желанието си за мир и съгласие, само че в този момент, при тази експанзия, нормите, които сме спазвали в предишното, са несъвместими ". Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов. 

" ПГ на ГЕРБ, която ще бъде ръководена от госпожа Атанасова, изрично, с нужните по закон средства, направете по този начин, дружно с другите партии, да създадем по този начин, че Миртофанова да е нежелана на първото съвещание на Народно събрание.
-->
Независимо от другите отзиви..., по тематиката „ Украйна ”, по тематиката „ война ”, по тематиката експанзия на Путин в Украйна сме безапелационни, ясни и точни. Затова апелирам всеки от вас, който даже и да има персонално мнение по всички други тематики, да го показва. По тази тематика няма да върша компромис към никого ", акцентира той. 

" Положението в Запорожката централа, за жалост, продължава да бъде доста тежко, зареждането се изключва. Путин и  компания не престават да си играят с живота и здравето на страни в нашия район.

В изискванията на тази рецесия не зная другите сътрудници, като следят какво се случва, по какъв начин им държи сърце да си приказват отново за избори, отново ще вършим нещо... Едно дребнотемие. Дори сходен миг, който има с откриването на събранието, може с една среща да бъде решен. Няма да влезем в събранието, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Точка!

И аз се надявам тя да направи този жест, с цел да не проваля първото съвещание на Народното събрание. Ние сме безапелационни. Надявам се другите отзиви – по всички разнообразни тематики, без тази ”, сподели още той.

" Не е било задоволително това, което през вчерашния ден казахме, че не желаем съветската посланичка Елеонора Митрофанова да участва на първото съвещание на 48-от Народно събрание, дано в този момент да го чуят от мене ", отсече в умозаключение той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР