След три месеца бета тестове Google официално стартира облачното хранилище

...
След три месеца бета тестове Google официално стартира облачното хранилище
Коментари Харесай

Google официално стартира облачната услуга Google One

След три месеца бета проби Гугъл публично започва облачното вместилище Гугъл One. Анонсът на новия артикул, предопределен да сплоти няколко онлайн услуги на интернет колоса се състоя на 15 май тази година по време на събитието Гугъл I/O.

Преди всичко, потребителите на Гугъл One ще могат да наемат облачно дисково пространство при по-ниски цени. Tака да вземем за пример, за $9,99 месечно е допустимо да се закупи вместилище с дисково пространство 2 TB. Преди това, за същите пари се оферираше двойно по-малко пространство. Освен това, в този момент се появиха цени с 200 GB при цена $2,99 и 100 GB при цена $1,99.

Освен нови тарифни проекти, клиентите на One получават денонощна техническа поддръжка за случаен артикул на Гугъл. Дава се опция и за шерване на част от платеното дисково пространство със своите родственици и близки.

С помощта на Гугъл One потребителите могат освен да взаимодействат с файловете, качени в облака, само че и да получат достъп до всичката информация, подавана към Gmail, както и до всички фотоси и изображения в Гугъл Фото.

Засега абонаментът за Гугъл One е годен единствено за Съединени американски щати. Но последователно ще се популяризира и в другите райони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР