След трагичен инцидент, при който загина 6-годишно дете, шофьорът стана

...
След трагичен инцидент, при който загина 6-годишно дете, шофьорът стана
Коментари Харесай

ВМРО с кървава позиция: Това е сигнал за разпад на държавността! Накажете извършителите

След драматичен случай, при който почина 6-годишно дете, водачът стана жертва на навалица жители на махалата. Шофьорът е погубен на място от вилнееща навалица. Това е изцяло недопустимо, нецивилизовано и неприемливо. Този случай дава явен сигнал за разпад на държавността. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка случая с блъснато дете в с. Прилеп.
„ Вътрешна македонска революционна организация упорства причинителите да бъдат осъдени бързо и строго. Настояваме също по този начин да бъде осъществена цялостна и ефикасна инспекция на това по какъв начин и при какви условия и условия живеят и се отглеждат малолетните лица в махалите.
Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че обществото би трябвало да получи цялостна информация какъв брой и в какъв размер са обществените и всевъзможни други помощи, източвани от жителите на махалите, практикуващи от десетилетия обществен паразитизъм, закриляни от соросоидни Неправителствени организации и техните политически представителства в лицето на Политическа партия и Демократична България.
За следващ път Вътрешна македонска революционна организация упорства предлаганата от години от нас тактика за решение на циганския въпрос да бъде неотложно призната и приложена “, се споделя още в позицията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР