Активни фенове на Байерн Мюнхен изразиха становището си, че Томас

...
Активни фенове на Байерн Мюнхен изразиха становището си, че Томас
Коментари Харесай

Фенове на Байерн искат Тухел да остане 


Активни почитатели на Байерн Мюнхен показаха мнението си, че Томас Тухел би трябвало да остане отпред на отбора и през идващия сезон.

Запалянковците дори спретнаха петиция, която досега е събрала над 15 000 подписа. В нея упорстват, че сегашният старши треньор е по-добър от разновидностите за негов правоприемник.

„ Въпреки отрицателното медийно отразяване към него и обстановката с многото контузени в тима, носителят на Шампионската лига изведе отбора до полуфиналите. С почитание към другите претенденти – Унай Емери и Ралф Рангник, тези треньори не могат да се съпоставят с Тухел. Предвид, че финалът през идващия сезон ще е Мюнхен, отборът би трябвало да има треньор, който е мощен в този шампионат – Тухел “, написа в петицията, озаглавена „ Ние желаеме Тухел, а не Рангник “.

Мюнхенският гранд обаче разгласи още през февруари, че Тухел ще напусне в края на сезона, въпреки че има контракт до 2025 година

За Байерн предстоят полуфинали в Шампионската лига против Реал Мадрид, само че купата на Германия беше изпусната за пръв път от над десетилетие.

Самият Томас Тухел разяснява петицията и призна, че се радва, че най-малко част от почитателите го правят оценка.

„ За мен това е приятна тематика, щом хората желаят да ме задържат тук. Но тя не е приоритет за мен. Следващите 11 дни не могат да бъдат отдадени на нищо друго, с изключение на на футбола, на Бундеслигата и Шампионската лига. Няма място за нищо друго. Има петиция, претенции за билети, разискване на треньора – не желая да го одобрявам като опрощение или разпръскване. Напълно сме се съсредоточили – всеки ден е от голяма важност “, сподели наставникът.

Тухел въобще не пожела да разяснява възможния си правоприемник Ралф Рангник.

„ Ако би трябвало да сме почтени, този въпрос е като гръмък комшия в три сутринта (смее се). Ще настроя слушалките си на режим за звукоизолация и ще го пренебрегвам. Тази тематика няма да ми помогне на следващия ден, няма да ми помогне и във вторник – а и не е моята тематика “, безапелационен беше той, представен от webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР