След трагедията в Приморско, при която 18-годишен младеж загина на

...
След трагедията в Приморско, при която 18-годишен младеж загина на
Коментари Харесай

Убилият младеж аквапарк продължава да работи

След нещастието в Приморско, при която 18-годишен юноша почина на водна пързалка, аквапаркът продължава да работи и не е запечатан. Момчето е от старозагорското село Кирилово и дружно с компания бил на отмора на морето.

Инцидентът е станал към 15 часа през вчерашния ден в аквапарка в курортния град, когато двама 18-годишни младежи са се забавлявали по атракцията " Цунами ". Според формалната информация единият се спускал с краката напред, а втория с главата, като се срещнали и сблъскали в улея.

След удара незабавно били превозени до Спешното поделение на Бургаската болница. Въпреки напъните на лекарите единият юноша умрял.

Родителите му научили от негови другари и незабавно тръгнали от Стара Загора към Бургас.

" Знаем, че са се сблъскали глава с глава с негов другар, тука ни споделиха, че бил паднал от два метра височина, а той не е паднал, този който бил там, избавител, го награбил там и го изнесъл, може той да го е увредил, всичко е допустимо ", разясниха Ружа и Галин пред Българска национална телевизия.

Другото момче е прегледано и освободено за домашно лекуване. Приятелите са летували на квартира в Приморско.

Няколко часа след нещастието входът на аквапарка беше отворен за посетителите на лятното кино, което се намира там. Никой от притежателите не се е появил.

" Нищо не мога да ви кажа сега. Съжалявам, дръпнете се, пречите на клиентите да влязат в киното. Не знам нищо. Не съм бил на работа в същото време ", разяснява охранител.

Иззети са видеозаписи от камерите в аквапарка, разпитват се очевидци. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Приморско. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР