След скандално проведената акция на Слънчев бряг с участието на

...
След скандално проведената акция на Слънчев бряг с участието на
Коментари Харесай

ВЛАСТ ПОЗОРНА! Арестуваният от Валери Симеонов диджей Станчо: Такова унижение не съм изпитвала през живота си! Родителите ми и дъщеря ми са...

След скандално извършената акция на Слънчев бряг с присъединяване на не по-малко скандалния вицепремиер Валери Симеонов, диджей Станчо описа за случилото се.

„ Снощи бях задържан и унизен обществено пред цялостен клуб в „ Слънчев бряг”, отнети са ми персонални движимости – преносим компютър и зарядно, без съответно пояснение от районно управление (на МВР) Несебър, Слънчев бряг. Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пущам музика (това ми е професията), второто разпореждане и ареста са в резултат на това, че отхвърлих да предам преносимия компютър непринудено. Извинявам се на другари и почитателите си във Варна, през днешния ден няма да мога да извърша професионалните си отговорности. Направете изводите за себе си”, написа той през вчерашния ден във Facebook.

„ Отнесоха се с мен като нарушител. Унижиха ме пред публиката ми. Притесниха родителите и щерка ми. Такова оскърбление през живота си не съм изпитвал. Аз бях безусловно изпълнителен, служителите на реда пристигнаха и ми заповядаха да спра музиката. Чувствам се жертва на полицейски произвол. Задържаха техниката на заведението, за това също нямаше протоколи “, сподели Станчо за 24 часа.

Той разгласи, че е бил в ареста за 3-4 часа. „ За първи път влизам в килия. В прилежащите имаше арестувани психологично заболели, които крещяха цяла нощ. Беше извънредно изтезание. “

„ Когато в страната ври и кипи, когато има етническо напрежение, сходни акции са на много ниско равнище. Бих желал да попитам господин Валери Симеонов в качеството си на какъв беше в заведението. Законосъобразна ли е акцията и на какво съображение ми вземат персоналния преносим компютър, с който изкарвам прехраната “, пита още диджей Станчо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР