Предимно слънчево ще е времето в съботния ден. След обяд

...
Предимно слънчево ще е времето в съботния ден. След обяд
Коментари Харесай

Много слънчеви часове ще има днес и утре

Предимно слънчево ще е времето в съботния ден. След обяд единствено на обособени места в планинските региони в Западна и Централна България ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската низина и в Източна България - сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

Много слънчеви часове ще има и на следващия ден. След обяд над западната половина от станата ще има и купеста облачност, само че ще остане съвсем без превалявания. Вятърът краткотрайно ще се усили и оптималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че с наклонност на намаляване.

След обяд купеста и купесто-дъждовна облачност ще се развие над планините . На обособени места в масивите в Западна България ще превали временен дъжд. Възможно е и да прегърми.

Повече облаци и превалявания ще има на следващия ден над западните елементи от Балканите, а по-късно денем и в обособени централни региони. Над останалата част от полуострова ще е най-вече слънчево.

Новата седмица ще стартира със слънце и следобедни валежи в североизточните региони и в планините в Западна България. През идващите дни обаче още веднъж на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, в сряда и четвъртък към и след обяд ще има и условия за местни интензивни феномени и градушки .


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР