След раздялата с изкусителната Диляна Попова, която поне засега изглежда

...
След раздялата с изкусителната Диляна Попова, която поне засега изглежда
Коментари Харесай

Асен Блатечки се опъна с филъри и ботокс за 52-ия си РД

След раздялата с изкусителната Диляна Попова, която най-малко към този момент наподобява към този момент дефинитивна, Асен Блатечки реши да направи смяна освен в персоналния си живот, само че и във визията.

Актьорът, който на 22 март навърши 52 години, прави всичко допустимо, с цел да задържи ореола си на секссимвол, колкото е допустимо по-дълго. И за задачата е почнал да се разкрасява, надявайки се резултатите сигурно ще привлекат женското внимание.

 undefined

 undefined

Дали метода, по който Блатечки наподобява обаче, ще предизвика доброжелатели или недоброжелатели, доста скоро ще стане ясно, а до тогава можем да гледаме от първия ред, както се споделя.

В другарски компании артистът постоянно е споделял, че е имал над 500 дами досега в живота си, което явно гали самочувствието му, а издава и за огромната доза суетливост. Близки до него издават, че по случай рождения си ден той се е освежил и е опънал бръчки с филъри и ботокс, написа " Уикенд ". Иначе личния си празник той прекарал с най-близките си, измежду които е и новата му другарка, за която преди време Блатечки показа, че за Коледа му е подарила маратонки и безценен часовник, за рождения му ден също съумяла да го изненада с марково облекло.

" Все отново материалните дарове не са значими. По-важни са прекарванията! ", споделя Блатечки, който преди време беше фрапантно напълнял, но впоследствие се оказа, че било поради роля

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР