След раздялата с Ема Смет – внучка на покойния изпълнител

...
След раздялата с Ема Смет – внучка на покойния изпълнител
Коментари Харесай

Ето я приятелката на Килиан Мбепе - първият трансджендър модел на корица на `Плейбой`

След раздялата с Ема Смет – внучка на починалия реализатор Джони Холидей и певицата с български корени Силви Вартан, нападателят на ПСЖ и Франция – 24-годишният Килиан Мбапе, се среща с известния модел Инес Рау.

Коя в действителност е Инес Рау?

32-годишната Рау е френски модел от алжирски генезис, който през 2017 година стана първият трансджендър модел, появил се на корицата на Playboy. 
                             

За първи път обаче Рау се поява в Playboy три години по-рано - през 2014 година, където театралничи гола за специфична графа, озаглавена Evolution. В нея се разказва приемането на друга полова еднаквост. Впоследствие Рау работи за сп. „ Вог Италия „ и „ Балман ”, както и за известните фешън дизайнери Никол Милър и Алексис Битар.

В отговор на гневната реакция от страна на читателите, с която се сблъска появяването на Рау тогава, Купър Хефнър – синът на създателя на Playboy Хю Хефнър, написа: „ Трябва групово да се борим за по-отворен свят, а не за подобен, който да предизвиква омразата и липса на приемане на другите. “ 
                             

Рау, която също има предпочитание да работи в холивудската промишленост, е родена мъж. Когато е на 17, стартира процедури по промяна на пола си.

„ Живях дълго време, без да кажа, че съм транссексуален “, признава Рау в съпътстващото изявление. „ Излизах доста и съвсем забравих, че в миналото съм била момче. Страхувах се да не си намеря гадже и да ме схване като странна. Тогава си споделих: „ Знаеш ли, просто би трябвало да бъдеш това, което си “, споделя тя пред медиите.

Според Инес човек би трябвало да приказва истината за себе си, с цел да се усеща благополучен и в естетика със своята същина. Без значение дали става дума за неговата половост, пол или каквото и да било друго. 
                             

„ Хората, които ви отхвърлят, не заслужават вниманието ви. Не е значимо дали сте обичани от другите, а да обичате себе си, приемйки се такива, каквито сте “, споделя Инес Роу.

Според информация, оповестена в спортното издание „ Coriero delo Spot ” аферата на Мбапе и хубавицата е от няколко месеца. По време на фестивала в Кан двойката бе видяна за първи път дружно. В следствие 32-годишната Рау папараците засякоха на яхта в компанията на Килиан щастливи и влюбени, само че футболистът отхвърли всевъзможни мнения по отношение на връзката си. 
                             

Преди да срещне Килиан Инес е по отношение на артиста Стив Гентис, траяла няколко години. 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР