След победата над Ботев (Нови пазар) с 4:0 бившият треньор

...
След победата над Ботев (Нови пазар) с 4:0 бившият треньор
Коментари Харесай

След боя над Ботев: Треньор празнува 90-годишен юбилей с футболистите на Спартак в съблекалнята

След успеха над Ботев (Нови пазар) с 4:0 някогашният треньор в школата на Спартак Димитър Видинлиев влезе в съблекалнята и почерпи спартаклии за своя 90-годишен празник.

Видинлиев се сне за спомен с играчите на Спартак и треньора Енгибар Енгибаров, а по-късно дружно разрязаха торта, на която пишеш: „ Ликувайте, момчета. От 2019/2020 Спартак ще бъде в „ Б ” ПФГ. ”

Както е известно, Димитър Видинлиев е дал път във футбола на генерации футболисти на Спартак, измежду които и Пламен Гетов.





През пролетта на 1983 година Видинлиев бе асистент на Людмил Горанов в представителния отбор на Спартак, когато игра финала за Купата на България в Пловдив. Варненци изгубиха от ЦСКА с 0:4 и се окичиха със сребърните медали, а след това играха в шампионата за КНК, където стигнаха до втория кръг и станаха единственият наш тим, срещнал гранда Манчестър юнайтед в публични мачове.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР