След петнадесет години в будна кома почина известният бизнесмен Манол

...
След петнадесет години в будна кома почина известният бизнесмен Манол
Коментари Харесай

След 15 г. в кома почина простреляният бизнесмен Манол Велев

След петнадесет години в будна кома умря известният предприемач Манол Велев, който през юли 2007 година бе от незнаен причинител и следствието на покушението по този начин е стигна до изпълнителя или поръчителя на убийството.

Велев, който тогава бе 47-годишен, някогашен ръководителя на Българския съюз на частните бизнесмени " Възраждане” и беше президентски консултант, получи патрон пред офиса си. След прочут престой в болница бе изписан, защото лечебното заведение не можеше да направи нищо повече за неговото лекуване. Съпругата му Весела Лечева, прочут играч по пукотевица, която тогава бе ръководител на Държавната организация за младежта и спорта (ДАМС) и член на Висшия съвет на Българска социалистическа партия, през годините се грижеше за поддържането на живота му.

Поклонението пред Манол Велев ще бъде във вторник в православните гробища " Свети Арахангел Михаил " в столичния квартал " Бояна ", оповестиха от фамилията му, представени от вестник " 24 часа ".

Велев беше играч по мотокрос, който стартира сполучлив бизнес в областта на хазарта, строителството, хотелиерството и други сфери.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР