След паузата, която направи тази година, "Ритон" се завръща в

...
След паузата, която направи тази година, "Ритон" се завръща в
Коментари Харесай

Дует Ритон с нов концерт в НДК

След паузата, която направи тази година, "Ритон " се завръща в НДК с нов величествен концерт. Вече е ясна и датата - обичаният дует на България ще зарадва многочислените си фенове на 30 май 2019 година, четвъртък. По традиция, още веднъж Зала 1 ще бъде хазаин на блестящото шоу, подготовката за което към този момент стартира.

В предпоследния ден на май идната година, с изключение на на обилната сценография, с каквато се открояват концертите на "Ритон ", публиката в НДК ще има удоволствието и достойнството да се наслаждения на премиерните осъществявания на най-новите песни на дуета.

Катя и Здравко към този момент влязоха в студиото за записа на "Твоята жена ", първото парче от следващия им албум, по който работят. Песента е по текст на Драго Драганов и музика и аранжимент на Алекс Нушев. При последния театър в Зала 1 през ноември предходната година, "Ритон " показа юбилейния си албум "Музика и Любов ", който излезе на CD и DVD, както и на бяла винилова плоча.

Аналоговите носители към този момент се трансфораха в запазена марка на дуета, който се гордее още с алена - "Живот като на кино " и жълта - "Ритон в ритъма латино ". За да направи съпричастна и публиката си из България, това лято звездният дует показа спектакъла "Музика и Любов " в седем града, през които мина турнето им - Русе, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Плевен и Каварна.

Междувременно, преди няколко дни "Ритон " подписаха извънреден контракт с Драгомир Драганов. Съгласно съглашението тв водещият, който напоследък се изявава и като сполучлив текстописец, се задължава да твори в мерена тирада единствено и само за своите близки другари. Договорът, подписан в наличието на нотариус, е за период от 10 години.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР