След невероятните четири поредни загуби в първенството на Англия, шампионите

...
След невероятните четири поредни загуби в първенството на Англия, шампионите
Коментари Харесай

Ливърпул се върна към победите

След невероятните четири следващи загуби в шампионата на Англия, първенците от Ливърпул се върнаха на пътя на успехите.

Това се случи при визитата на отбора на Шефийлд Юнайтед.

Мърсисайдци се постановиха с 2:0,с попадения на Къртис Джоунс и Роберто Фирмино, което по-късно бе регистрирано като автогол на Кийн Брайън.

 Именно бразилският голаджия получи сериозна поддръжка в последно време от съотборниците си, макар солидните рецензии, които отнесе от медиите на Острова.

Сред най-дейните в комплиментите и положителните пожелания към Фирмино бе сътрудника му Садио Мане, който изрази убеденост, че напълно скоро той ще си върне голмайсторския усет. Така и стана.

През първото полувреме на днешния дуел приети попадения нямаше. Любопитно за отбелязване беше това, че автогол в интерес на домакините не беше зачетен.

 В 36-ата минута Йозан Кабак вкара топката в мрежата на личния си състав, само че той не бе зачетен поради засада на Оливър Макбърни.

Три минути след почивката Къртис Джоунс вкара за Ливърпул и зарадва мениджъра си Юрген Клоп.

 В 64-ата минута Фирмино узакони триумфа на отбора си и бурно изрази своето удовлетворение. Все отново, след преразглеждане на обстановката, попадението бе записано като автогол на Кийн Брайън.

Това обаче не помрачи насладата на " алените " от първия им триумф в шампионата от цели 5 мача.

 Така те остават в борбата за призовите позиции, като считано все още са на точка зад 5-ия Челси, който не съумя да се оправи с Манчестър Юнайтед по-рано през днешния ден.

Шефийлд е изрично финален, с едвам 11 точки на сметката си.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР