След непретенциозната, но емоционална картичка на Хари, меган и Арчи

...
След непретенциозната, но емоционална картичка на Хари, меган и Арчи
Коментари Харесай

Новогодишните поздрави на Хари и Меган

След непретенциозната, само че прочувствена картичка на Хари, меган и Арчи за Коледа, кралското семейство съумя да ни изненада прелестно и в навечерието на новата година.

Часове преди настъпването на 2020г., в формалния профил на херцога и херцогинята на Съсекс бе оповестена фотография на Хари и дребния му наследник Арчи . Двамата театралничат на фона на езеро в Канада. А безспорният център на внимания е седеммесечният Арчи, който е седми подред за заместничество на трона.

Снимката в действителност е начало на малко видео, с което Хари и Меган вършат ретроспекция на своята шеметна 2019 година А музикалният декор към фрагментите е ария Coldplay. Те не пропуснаха да благодарят на Крис Мартин за полученото позволение да озвучават видеото си с тяхно парче.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Дек 31, 2019 в 12:15 PST

Към последната обява в Instagram профила си, който към този момент има над 10 милиона почитатели, херцогът и херцогинята на Съсекс прибавиха и своето новогодишно благопожелание към всички.

" Желаем на всички щастлива нова година и ви благодарим за нестихващата поддръжка. Обичаме да срещаме доста от вас по целия свят и нямаме самообладание за новите срещи, които ни предстоят през 2020 година Надяваме се тя да донесе на всеки от вас здраве и благополучие ".

Скоро след публикуването на фотографията пък стана ясно, че резултатът Меган Маркъл е годен в цялостна мощ и за нейния наследник Арчи . На фотографията с баща си Хари той носи шапка на новозеландска марка на стойност 47 $. А откакто целия свят видя кралското бебе с нея, се случи най-очакваното - тя бе разпродадена, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл и първата им Коледа като семейство
Какви ги правиха Хари и Меган по Коледа

Не бяха и в Съединени американски щати

Една фотография на Меган като дребна пък съумя да ни убеди, че синът й Арчи в действителност е по-скоро нейно копие, а не на баща си Хари .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Meghan, Duchess of Sussex (@magnificentlymeghan) на Дек 31, 2019 в 12:53 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР