След, на Международната космическа станция вече е пренаселено. Повече от

...
След, на Международната космическа станция вече е пренаселено. Повече от
Коментари Харесай

11 космонавти от Русия, САЩ, Япония и Франция работят на МКС

След, на Международната галактическа станция към този момент е пренаселено. Повече от 10 години в нея не е имало толкоз доста хора.11 космонавти от Русия, Съединени американски щати, Япония и Франция сега работят дружно.

Ракетата и капсулата „ Дракон 2 “,която преди този момент беше употребена от “Спейс екс ”, след сполучливо автоматизирано съединяване над Индийския океан транспортира на Космическата станция 4-ма нови космонавти.Новопристигналите ще прекарат 6 месеца в Космоса.Те ще заменят други 4-ма,които са работили до в този момент там и които ще се върнат на земята със същата капсулата в сряда.От НАСА съзнателно са възнамерявали няколко дни космонавтите да бъдат дружно с цел да може тези,които до в този момент за били в станцията да оказват помощ на новодошлите да се ориентират в работата.

Френският инженер от Европейската галактическа организация Томас Песке, японския космонавт Акихико Хошиде и американецът Шейн Кимброу и преди този момент са обитавали на станцията, само че това е първото пътешестване на 49-годишната Меган Макартър.Тя е била в същата капсула и на същото място,на което е бил брачният партньор й Боб Бенкен, в дебютния екипаж на " Спейс екс ”.

В момента на МКС има шест американци, двама руснаци, двама японци и един французин. В сряда 3-ма американци и един японец ще тръгнат назад към дома и би трябвало да се приводнят в Мексиканския залив.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР