След „Мегзит“ цялото внимание във Великобритания се насочи към принц

...
След „Мегзит“ цялото внимание във Великобритания се насочи към принц
Коментари Харесай

Как се подготвя Кейт Мидълтън за ролята на кралицата? - slava.bg

След „ Мегзит “ цялото внимание във Англия се насочи към принц Уилям и Кейт Мидълтън. Така всяко деяние на Кейт Мидълтън бе изключително деликатно следено. 38-годишната херцогиня на Кеймбридж се върна към кралските си отговорности след 3-месечна карантина, по време на която всяка седмица се свързваше от фамилната резиденция в Норфолк.

След преместването на принц Хари и Меган Маркъл на различен континент, принц Уилям и Кейт Мидълтън поеха отвратително задължение, уверено изясняват кралските специалисти. През интервала на пандемията двойката замести освен херцозите на Съсекс, само че и на практика всички по-възрастни членове на кралското семейство. Британското списание „ Tatler “ твърди, че Кейт, меко казано, е недоволна от обстановката, само че други източници настояват, че в този момент тя повече от всеки път е подготвена да стане брачна половинка на краля.

„ Онези, които я познават, споделят, че тя в действителност е насочила цялото си внимание към работата. “, съобщи журналистката и писателка Сара Кристууд в скорошно изявление за списание „ People “.

„ Без Меган и Хари, Кейт и Уилям ще имат феноменална работа, с която никое по-старо потомство не може да се оправи. Цялото напрежение в този момент се оказва върху тях двамата “, сподели източник от близкия кръг на херцозите. „ Разбира се, Кейт се наскърбява от изказвания, че изпитва компликация. „ Разбирам за какво тя възприема това като цялостно деформиране на истината. По този въпрос тя се радва на ролята си повече от всеки път. Катрин е от тези дами, които ще създадат всичко належащо. И в случай че тя би трябвало да поеме цялостната отговорност, тя ще го направи – както постоянно го е правила. “, изяснява източник, представен от „ OK Magazine “.

„ Бъдещата кралица е модел за подражателство освен в Обединеното кралство, само че и в целия свят. А това значи, че всички погледи са ориентирани към нея “, добави специалистът по кралски етикет Мика Майер. „ Мисля, че най-големият напън е обвързван с нейния облик – би трябвало да се уверите, че тя носи верните марки, облича децата си в евтини облекла, изключително през тези сложни времена. Дяволът е в детайлностите. “, изяснява специалистът.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР