След лятната ваканция и 2-годишна сага делото срещу експолицая Венцислав

...
След лятната ваканция и 2-годишна сага делото срещу експолицая Венцислав
Коментари Харесай

Двойното убийство в Пловдив: Има ли преки доказателства срещу полицая?

След лятната почивка и 2-годишна сага делото против експолицая Венцислав Караджов е на финалната права. В момента текат пледоариите по делото. Според тази на прокуратурата откритите гилзи на местопроизшествието уличават точно Караджов за причинител, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Прокурор Стефани Черешарова след огледи на мястото на престъплението са конфискувани 8 гилзи. Те имат означение на дъното, което демонстрира мястото и годината на произвеждане - " Арсенал " Казанлък и са създадени в няколко години през 80-те. От тези муниции са продавани единствено на Министерство на вътрешните работи включително и в ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив, а към 31 март 2016 година наличните ресурси от въпросните патрони в пловдивската полиция са изразходени, не са давани на други физически или юридически лица. Междувременно в каса в къщата на експолицая Караджов са открити от тези муниции.

Обвинението стъпи и на няколко други обстоятелството, които въпреки и индиректно потвърждават, че точно синът е умъртвил родителите си. Припомняме, че Караджов е упрекнат в това, че на 15.05.2016 година съзнателно е умъртвил повече от едно лице – две лица – майка си и татко си, като убийството е осъществено преднамерено, с особена свирепост и с користна цел.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР