След концертите ми се чувствам полетял, някак си по-добре.“ Това

...
След концертите ми се чувствам полетял, някак си по-добре.“ Това
Коментари Харесай

Свилен от „Остава“: След концертите ми се чувствам полетял

„ След концертите ми се усещам полетял, някак си по-добре. “ Това показа за феновете на Euronews Bulgaria Свилен Ноев, вокалист на „ Остава “, представяйки новият сингъл на групата – „ Клише “, част е от последния им албум „ Кислород “.

 

По-голямата част от видеото е на нашия режисьор „ Бащата “. Баща му е желал да става режисьор. Дълго време говорихме по какъв начин да ни направи клип с дребна камерка. Аз в този момент единствено се фукам с клипа, а той свърши всичко. Той харесва „ Остава “ и се получи прелестно видео. Надявам се да работим и по други части с него.

Понеже в текста има доста разнообразни обстановки, има един миг в който се пее „ Когато изгубвам надзор, и няма рок енд рол “ е поставил едни дядовци, които играят танци. Много е занимателно.

Имаме хубави части от последния албум и си ги пускаме на сингли.

Понякога ми хрумват такива думи, които изпъкват пред другите. Така ми пристигна и припевът. Има дребна задявка лирическият воин с отсрещния човек, има молба той да е един милион неща за него, пък клишето в действителност да е любовта.

В София се оказва, че с изключение на хората би трябвало да харесват групата, би трябвало да харесват и мястото. Даваме пъклен доста сила и финанси да го популяризираме, а места като едно в което бяхме оня ден, то незабавно се продаде единствено. Така че... сътрудници музиканти, внимавайте къде свирите.

Жена ми е доста щастлива да идва с мен по концерти, даже и на 8 март. Момчето при което свирихме ми сподели преди последния ни концерт, хората отново ще плачат тази вечер, и плакаха. Не, че частите ни са тъжни, а просто ти става благо. И на мен ми е доста прелестно като предизвикваш някаква страст. А и тези хора си дават парите, не идват на безвъзмездни концерти, и идват и плачат.

Лятото имаме пет открити концерта, които са общоприети концерти в летни театри в Бургас. Имаме и в Русе, Пловдив, Варна, ще ги обявим по обществените мрежи да не объркаме нещо.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР