След като за първи път в една зала лидерите на

...
След като за първи път в една зала лидерите на
Коментари Харесай

Разкриха в Нова какво се е случило вчера на срещата ГЕРБ-ПП: ДеБъ са аут от играта!

След като за първи път в една зала водачите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ бяха дружно – какво ни споделиха,  остана ли нещо недоизказано и какви са упованията от тази среща? Тази тематика разясниха в утринния блок на Нова ТВ политическият анализатор Кристиян Шкварек и някогашният народен представител Методи Андреев.  
„ Аз персонално не чух нищо от тази среща, тъй като не я гледах. Имам някаква визия по какъв начин протичат тези срещи изключително, когато единият от договарящите е Бойко Борисов. Той има едно и също държание – трансформира срещите в някаква другарска колекция. Фамилиарничи ”, съобщи Методи Андреев.
За разлика от моя събеседник аз гледах лидерската срещ а и то много деликатно, в това число детайлите.  Това не беше среща с Политическа партия и Демократична България. Това беше среща с Политическа партия . Демократична България не участваха по никакъв метод в диалозите.
Те седяха там и бяха на масата. Гледаха и мълчаха. Поради причина, че Демократична България са по-дълго в политиката и са по-мъдри в политическо отношение. Те знаят в каква тежка обстановка се намират като коалиция.  Те са в губеща обстановка, каквото и да създадат.  И това го осъзнават единствено те. Защото би трябвало да избират сега сред ядрото и периферията си ”, акцентира Шкварек.
Според него при ГЕРБ нещата са доста по-различни. „ Партията към този момент се е свила до  твърдото си ядро и надали има ход, при който да изгуби гласоподавателите си и да натрупа негативи “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР