След като вече бе финализирана общатамежду двете най-големи сили в

...
След като вече бе финализирана общатамежду двете най-големи сили в
Коментари Харесай

ГЕРБ искали имена, защото можело да им представят и Емили Тротинетката

След като към този момент бе финализирана общатамежду двете най-големи сили в Народното събрание ГЕРБ и " Продължаваме промяната/Демократична България ", то към този момент на финалната права и скоро ще бъде финализирана и управническата стратегия, за която се схванаха двете обединения да работят. Това заяви пред bTV националният представител и заместник-председател на ГЕРБ Даниел Митов.

Макар и предпочитано по стратегии нещата да вървели " отлично ", в това време обаче съществена спънка и незнайно в уравнението остава въпросът с имената, които ще заемат министерските кресла.

Според Митов логиката, по която работят " положителните сили " е " неестествена ". " Не може ПП/ДБ да се пробват да се вършат, че изборите не са се случили и да слагат претенции да поддържаме втори мандат с кабинет, формиран напълно от техни хора, без ние да знаем какви са тези хора . Ами в случай че на следващия ден ни показват Емили Тротинетката, ние и с това ли би трябвало да се съгласим? Все отново това е концепцията, да създадем крачка, когато те кажат какво имат поради, какви хора имат поради. "
 Лорер готви стратегия, не разяснява клюки и петъчни смешки
Лорер готви стратегия, не разяснява клюки и петъчни смешки

ПП/ДБ подготвени с проектокабинета най-рано в понеделник

Ако се сформира държавно управление, въпросната управническа формула, счита националният представител, следва да отразява обективните обстоятелства, а точно това, че ГЕРБ е спечелила изборите.

На фона на в последните дни допустими ли са фигури като Петков и Василев, Даниел Митов отхвърли да има разнопосочност изобщо. " Нека го подредим по този начин - още след изборите Бойко Борисов като човек с неограничен политически опит, както външно, по този начин и вътрешнополитически, разпознава доста добре обстоятелството, че коалиция, която може да реализира цели, може да бъде формирана сред двете най-големи обединения в Народното събрание, с които - Политическа партия и Демократична България, в предишния парламент успяхме да реализираме някои доста значими гласувания. "
 Желязков: Ако има споделена отговорност, и Асен Василев е допустим
Желязков: Ако има споделена отговорност, и Асен Василев е допустим

Ние желаеме да знаем - даването на поддръжка какъв тип политическа отговорност е?

Митов още веднъж се базира на думи на водача си Бойко Борисов - индивидът, който " изпотрошил " предишния бюджет, т.е. Асен Василев, следвало да поеме някаква отговорност.

Каква е рецептата - или да се търси баланс, кабинет с взаимно присъединяване на знакови фигури, или да се мисли за фокус към специалисти. И в този ред на мисли - имената на Петков и Василев можело да бъдат допустими в една обстановка и неприемливи в друга.

При все това: " Ако бъдат препоръчани Асен Василев и Кирил Петков за министри, то или желаят да взривят процеса и да идем на нови избори, или нагонът им за власт е толкоз мощен, че просто не могат да създадат крачка обратно, встрани или накъдето и да било ", направи поведенческа характерност на двамата водачи на Политическа партия Митов.
 Делян Добрев не вижда с какво ПП/ДБ могат да допринесат
Делян Добрев не вижда с какво ПП/ДБ могат да допринесат

Депутатът от ГЕРБ желае държавно управление без Политическа партия и Възраждане
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР