След като в последните епизоди на поредицата „Короната“ беше показано

...
След като в последните епизоди на поредицата „Короната“ беше показано
Коментари Харесай

Цунами от гняв на Острова срещу принц Чарлз

След като в последните епизоди на поредицата „ Короната “ беше показано по какъв начин принц Чарлз, преди да се ожени за принцеса Даяна, се среща с Камила, с цел да й даде сбогуващ се подарък - гравирана гривна, почитателите безусловно избухнаха в яд. В обществените мрежи на представителите на английското кралско семейство започнаха да се пишат изявления, в които упрекват принц Чарлз в грубо отношение към Даяна,

Новият сезон на "Короната " мигновено унищожи цялата старателна работа на кралските историци да оправдават връзката на Чарлз и Камила в очите на обществеността, и вместо това основават ново потомство почитатели на Даяна.

"Изглежда бях преодолял презрението си към Чарлз и Камила, само че след гледането на четвъртия сезон на „ Короната “ всичко си пристигна на мястото. Тази двойка просто е тровела нашата принцеса Даяна!

Сърцето ми още веднъж се разруши. Любовният триъгълник сред Даяна, Чарлз и Камила надалеч не е изобретение за болшинството, само че всичко това още един път потвърждава, че няма нищо по-отвратително от слаб мъж, който е бил угнетен от ярката природа на една жена, за която е решил да се ожени ", написа консуматор в Twitter.

Поради огромния брой отрицателни мнения в формалния акаунт на принц Чарлз и брачната половинка му Камила, опцията за оставяне на мнения под техни изявления беше лимитирана.

В същото време под последната фотография на Камила в Instagram потребителите на интернет загатват Даяна, придружавайки мненията си с емотикони под формата на разрушено сърце.

Кралският биограф Хюго Викърс сподели пред Insider, че поредицата погрешно изобразява историята на този любовен триъгълник.

Според него Чарлз и Камила надали са поддържали връзка в първите години на брака на принца с Даяна. Той е уверен, че поради сцената с прощалния подарък на Чарлз към Камила, публиката е получила неправилно усещане, че Чарлз и Камила са се виждали постоянно преди развода му с Даяна.

"Вероятно Чарлз е виждал Камила един път сред годежа си и брака, с цел да й даде дребен подарък. Това споделя сериалът. Доколкото знам, по-късно той не вижда Камила до 1986 година ",казва Хюго Викърс.

Кралският биограф отбелязва също, че обстановката в сериала е показана едностранчиво: до момента в който Чарлз е показан като сърдит слабак, който непрекъснато крещи на жена си, тя самата непрекъснато изглеждала като жертва.

В същото време поредицата не демонстрира, че Даяна също е вдигала кавги на брачна половинка си. Хюго Викърс твърди, че Чарлз е положил доста старания, с цел да резервира брака си с Даяна жив.

Спомнете си, че принц Чарлз се срещна с Камила през 1971 година. След няколко години романтика те се разделят и през 1973 година Камила се дами, а няколко лета по-късно (през 1981 г.) Чарлз се дами за Даяна.

В този брак се раждат двама сина - Уилям и Хари. През 1992 година Чарлз и Даяна се разделиха, а две години по-късно той публично разгласи връзката си с Камила. През 1996 година Чарлз се развежда с Даяна, а през 2005 година се дами за Камила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР